Musikaften Blåhøj SKole

Bodil Schulz den 17-05-2016

Så nærmer sommerferien sig, og lige efter sommerferien glæder vi os til at fejre 50 års jubilæumsfest på Dalgasskolen.

Vi håber, det går rigtig godt med at kontakte hinanden og få lavet aftaler om at mødes d. 20. august.

Vi hører dog også, at flere stadig ikke har hørt fra ambassadører. Er det tilfældet i din klasse, så er det bare selv eller sammen at gå i gang med at kontakte hinanden....
    Vi glæder os til en super jubilæumsfest !

Anette Andersen den 28-01-2016
    Dalgasskolen fylder 50 år til august. Dette bliver fejret med de nuværende elever én af de første skoledage efter sommerferien - programmet er ikke klar endnu.
    Men jubilæet bliver også fejret for tidligere elever samt tidligere og nuværende ansatte med Åbent Hus på skolen den 20.8. samt fest i Brande Hallen om aftenen.
    Se meget mere på vedhæftede plakater.